Noutati

De ce Genius Cam Mouse ?

Cei de la Genius au anuntat recent un mouse, care are o camera foto incoportorata. Senzorul optic are o rezolutie de 1200 DPI, iar capturile de 2 MP se vor face cu ajutorul unui buton lateral, dupa ce ne uitam la ecranul calculatorului, daca sunt bine incadrate. Mouse-ul nu are un ecran, la care sa facem asta. Daca apasam rotita de “scroll” atunci se pot inregistra si filmulete cu rezolutie de 720p, adica HD.

Mouse-ul are un software, care permite editarea fotografiilor. Se pot incarca direct materiale, pe diferite site-uri. Are si o functie, care recunoaste codurile QR. Din pacate pentru unii, care folosesc webcam, aceasta camera nu poate fi folosita pe acest post.

Acuma va intreb eu pe voi, era chiar nevoie de acest dispozitiv? Nu ajungeau smartphoanele cu enspe mii de MP?

via

3 comments

  1. Presupun ca aceqasta inventia va fi doar o lovitura… publicitara ca sa o zic asa ,insa nimic mai mult, va fi cel mai probabil precum aceea tastura holografica la 50 de dolari, adica nu prea se va vinde… chiar daca e oarecum inovativ ori va avea diferite defecte,minusuri.

  2. Mie nu mi se pare foarte practic, mai bine imi iau un mouse si separat o camera.

  3. Hmm, nu e o idee rea, dar cine va fi targetul? O_o

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top